{literal} {/literal}
Menu

Gelukkig Nieuw Jaar!

In het komende Nieuwe Jaar 2018 wensen Wij U veel succes en realisatie van alle professionele doelen !!!

Wij wensen U de meest waanzinnige ideeën, gezelschap van optimistiche mensen, veel liefde van naasten, en vervulling op elk gebied.

 

SGP Group management

Opublikowano: 31 december, 2017

Kerstavond SGP Group 2017

Kerstavond SGP Group 2017 is achter de rug !!!

 

Op 2 december 2017 vond voor de elfde keer kerstavond van SGP Group plaats. Częstochowa nodigde maar liefst 175 werknemers uit, die uit totaal 14 landen kwamen- niet alleen uit Europa maar ook Azië en Zuid-amerika. Tijdens het evenement vond

een prijsuitreiking voor de Employee of the Year 2017 plaats en een uitreiking van speciale SGP-prijs. Een van de attracties van deze avond was het SGP Special Awards gala voorbereid door de marketingafdeling, aldus een toekenning ''met een knipoog'' van prijzen in 12 verschillende categorieën voor twaalf buitengewone personen van SGP Group. Er was ook een karikaturist aanwezig die met het penseel het personeel heeft vereeuwigd. Wij hopen dat de Kerstavond van SGP Group van dit jaar net als de evenementen van vorige jaren, in de geschiedenis van ons bedrijf zal inschrijven !!!

 

Tot volgend jaar !!! :)

Opublikowano: 06 december, 2017

SGP Vakantiewedstrijd

Graag willen wij u op de hoogte brengen dat de SGP Vakantiewedstrijd getiteld ''Selfie met het SGP-merk'' Ivan Kristic uit Serbië won !!!

 

Gefeliciteerd ! :)

Opublikowano: 25 september, 2017

Autoevent'17 achter de rug

Autoevent'17 achter de rug

 

Van 20.06.2017 tot 22.06.2017 vond de dertiende editie van de Jaarlijkse Automobiele industrie Conferentie plaats, dat georganiseerd werd door de Poolse Kamer van motorisering.

SGP Group was voor de tweede keer al generale sponsor van de conferentie.

 

Dit keer hebben de deelnemers zich in  het Hotel OSSA **** Congress & SPA in Rawa  Mazowiecka ontmoet, om kwesties in verband houdende met de poolse economie in vergelijking met andere Europese landen  te bespreken, alsook om over oplossingen voor industrie 4.0, de situatie van de auto-industrie, elektromobiliteit en digitalisering te discussiëren. Dit zijn natuurlijk niet alle onderwerpen die tijdens de conferentie ter sprake zijn gebracht. Tijdens de bijeenkomst hebben de deelnemers te gelegenheid gehad om naar een interessante lezing onder andere van mevr. Katarzyna Piątek, SGP Expert te luisteren, die over belangrijke veranderingen in IATF heeft verteld.

 

De deelnemers van de conferentie hebben ook deelgenomen aan het seminarie getiteld ''Een goed team is de basis” geleid door Wioletta Polańska, projectmanager – HR Solution bij Human & Hunter van het Personeelsbemiddeling bureau.Tijdends de conferentie hebben de deelnemers de gelegenheid gehad om de stands te bezoeken van bedrijven die aan de conferentie hebben deel genomen en bedrijven die lid zijn van de Poolse Automobiel vereniging. Op de derde dag van de conferentie hebben B2B sales meetings plaats gevonden.

 

Naast de officiële gedeelte van de conferentie hebben ook minder officiële bijeenkomsten plaats gevonden zoals een Disco-avond tijdens de eerste dag en het officiële banket in de stijl van jaren twintig op de tweede dag. Tijdens het banket is een visitekaartje lotterij georganiseerd door SGP Group.

 

Wij willen de organisatoren graag bedanken voor een leuke en inhoudelijke ontmoetingen en misschien tot volgend jaar!

 

Opublikowano: 20 juni, 2017
Contact
SGP
SGP GROUP © 2015 Auteursrechten voorbehouden. Project i realisatie bedrijf Trustnet.