{literal} {/literal}
Menu

Losa vest za Fiat u Kragujevcu

Nova losa vest za Fiat u Kragujevcu. Pre nekoliko meseci najavljena je saradnja izmedju FCA Group i Renoa, ali nazalost do potpisivanja ugovora nije doslo. Svetski i domaci mediji objavili su da je grupacija FCA povukla ponudu za integraciju sa francuskim Renoom.

Opublikowano: 20 calendar.august, 2019

Nove investicije u Kragujevcu

Dve nove fabrike se grade u Kragujevcu. Yang Feng i Wacker Neuson su poceli izgradnju novih proizvodnih hala u Kragujevcu. Najavljeno je da ce obe fabrike poceti sa radom 2020. godine.

Opublikowano: 14 calendar.august, 2019

Nova investicija Tojo u Srbiji

Japanska kompanija Tojo posle tri godine pregovora i istrazivanja potencijalnih trzista, izabrala je Srbiju za svoju novu investiciju. Tojo je proizvodjac pneumatika, a svoju fabriku pocece da gradi u narednim mesecima u Indjiji. Predsednik je najavio i otvaranje preko 500 radnih mesta u prvoj fazi izgradnje.

Opublikowano: 12 calendar.august, 2019

Kraj meseca jula 2019. godine bio je predodredjen za druzenje i obuku predstavnika operativnog sektora SGP Srbija u Poljskoj. Cilj obuke je sticanje prestiznog VDA 16 sertifikata (Verband der Automobilindustrie), prihvacenog u celoj Evropi u oblasti automobilske industrije.

Opublikowano: 06 calendar.august, 2019

SGP as a platinum sponsor of the SEE Automotive conference

We are officially pleased to announce that our company will be a platinum sponsor of the SEE Automotive conference taking place in Belgrade, Serbia.

 

The conference aims to gather over 150 companies from the OEM industry and relevant public institutions to further support the development of the automotive industry in the SEE region. See You there!

Opublikowano: 13 calendar.may, 2019

Hristos se rodi!

Opublikowano: 22 calendar.december, 2015
Odgovornost
Društvena odgovornost biznisa

SGP Group, kao društveno odgovorna firma, sa zabrinutošću se interesuje za probleme zajednice u kojoj posluje.

Kontakt
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.