{literal} {/literal}
Menu

SGP Grupa društveno odgovorna kompanija
SGP grupa kao društveno odgovorna kompanija, sa brigom posmatra potrebe zajednice u kojoj posluje. Osećamo se deo toga i želimo da podelimo sa njom i naš uspeh. Tako, podržavamo mnoge obrazovne, humanitarne i društvene inicijative.
U 2014. smo učestvovali u inicijativi "Plemeniti paket", i pomocgli porodicama da ispune snove i provesti divne praznike. Sledeća inicijativa je podrška Fondaciji Maxima Deci, čija je misija da promoviše obrazovanje i pomoći deci u teškim materijalnim uslovima. Već dve godine nosimo takođe pomać za u sirotište Dečji dom i Centar za intervencije pre usvajanja u Częstochowi.
Da promovišemo sportski način života, odlučili smo da se u velikoj meri uključimo u sportski život. U aprilu 2013 godine SGP - Sorting Group Poland Sp. o.o. je postao naslovni sponzor stadiona Włókniarz Częstochowa, a from 2009. godine mi smo sponzor klub FHM Włókniarz Częstochowa.
Verujemo da ulaganje u sport ima smisla, i zato od  2016. Godine smo se uključili u podršku fotbalskim klubovima - RKS Raków Częstochowa i KS SKRA Częnstochowa.
Društvena odgovornost biznisa je ugrađena u naše aktivnosti i predstavlja važan element strategije razvoja naše kompanije.

Odgovornost
Društvena odgovornost biznisa

SGP Group, kao društveno odgovorna firma, sa zabrinutošću se interesuje za probleme zajednice u kojoj posluje.

Kontakt
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.