{literal} {/literal}
Menu

SGP Group kot družbeno odgovorno podjetje

SGP Group kot družbeno odgovorno podjetje, skrbi za potrebe okolja, v katerem deluje. Menimo, da smo del te družbe in želimo z njo deliti naš uspeh. Zato podpiramo številne organizacije, dobrodelne akcije in socialne pobude.

Od leta 2014 sodelujemo v akciji „Szlachetna Paczka”/ Plemenit paket, preko katere pomagamo družinam izpolniti sanje in preživeti čudovite praznike. Druga pobuda je podpora Fundaciji Maxima Dzieciom/ Sklad Maxima otrokom, katere poslanstvo je spodbujanje izobraževanja in pomoč otrokom iz materialno ogroženih družin. Dve leti pa pomagamo tudi sirotišnici in Intervencijskemu centru za posvojitve v Čestohovi.

Z namenom spodbujati zdrav način življenja, smo se odločili, da se v veliki meri vključimo v športno življenje. V aprilu 2013 je bil SGP – Sorting Group Poland d. o. o. naslovni sponzor stadiona WŁÓKNIARZ Čestohova, iz leta 2009 pa smo sponzor kluba CKM Włókniarz Čestohova.

Prepričani smo, da je vlaganje v šport smiselno, zato smo se v letu 2016 vključili tudi v pomoč nogometnim klubom RKS Raków Čestohova in KS SKRA Čestohova. Družbena odgovornost je vgrajena v politiko našega delovanja in predstavlja pomemben element strategije razvoja našega podjetja.

Odgovornost
Družbena poslovna odgovornost

SGP Group, kot družbeno odgovorno podjetje, skrbi tudi za potrebe skupnosti, v kateri deluje.

Kontakt
SGP – Sorting Group d.o.o.
Kocevarjeva 2
8000 Novo Mesto
Tel.: +48 570 670 155
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.