{literal} {/literal}
Menu

In 2006 werd in Częstochowa SGP PL opgericht als antwoord op de behoeften van de markt. SGP Group PL is gericht op het leveren van services van hoogste kwaliteit aan onze klanten.

 

In 2006 werd in Częstochowa SGP PL opgericht als antwoord op de behoeften van de markt. SGP Group PL is gericht op het leveren van services van hoogste kwaliteit aan onze klanten.

 

In die tijd startte SGP Group zakelijke relaties met bedrijven in Częstochowa en heeft SGP zijn eerste klant in Bielsko-Biała gevonden. De innovatieve aanpak van outsourcing van kwaliteitscontrole en hoge kwaliteit van geleverde services zijn de grondslag geworden voor de ontwikkeling van het bedrijf in binnen- en buitenland.

 

De eerste buitenlandse dochteronderneming van de Vennootschap werd opgericht in Roemenië op 02.12.2009 en werd al snel succesvol. Tot onze klantengroep behoren ook: Yazaki, CRH, Takata, Webasto, Delphi of Autoliv.

 

Aangemoedigd door de uitstekende ontwikkeling op de Roemeense markt, hebben wij op 23.06.2010 een dochteronderneming in Slowakije opgericht. Het kantoor in Zilina heeft zijn activiteiten prompt uitgebreid over bijna geheel Slowakije en heeft het 

klantenportfolio verreikt met bedrijven als Magneti Marelli, Matodora, Inergy Automotive, Magna en Hella.

 

2012 was een bijzonder jaar in de ontwikkeling van het bedrijf. Dat jaar werden andere buitenlandse dochterondernemingen van de Venootschap opgericht in het Verenigd Koninkrijk (26.04.2012), Servië (11.10.2012), en Hongarije (26.11.2012).

SGP Group is leider van zijn filiaal in Midden- en Oost-Europa geworden en de Hongaarse Daimler, de Servische Fiat, de Britse Nissan en Mclaren hebben zich bij de groep van onze tevreden klanten aangesloten.

 

25.06.2013 was de datum van de opening van nieuwe dochteronderneming in Tsjechië. Het was een antwoord op de behoeften van onze bestaande klanten en het voortzetten van verdere uitbreiding in de marktsector, belangrijk voor onze diensten. De volgende bedrijven zijn onze klanten geworden: TPCA in Kolin, Inteva in Liberec, en verder Magna, Brembo, Tawesco en ZKL. De opgedane ervaring op deze markt en de groeiende vraag naar diensten van SGP resulteerden in de opening van een filiaal in Duitsland op 28.04.2014. Sindsdien is het beleid van de onderneming gericht op de wereldwijde belangstelling van onze klanten, wiens vele hoofdkantoren zich in Duitsland bevinden. Deze stap, gecombineerd met een breed operatiegebied in andere landen, stelde ons in staat om internationale samenwerking aan te knopen met bedrijven als Cooper Standard, VW 

en Webasto.

Het jaar 2015 bracht verdere expansie naar nieuwe markten, waaronder Slovenië en Italië. Er zijn ook plannen  met betrekking tot Spanje en in de volgende jaren breiden zich onze zakelijke activiteiten in Zuid- en Noord-Amerika uit.

Contact
SGP
SGP GROUP © 2015 Auteursrechten voorbehouden. Project i realisatie bedrijf Trustnet.