{literal} {/literal}
Menu

Timpul de reacţie

– Suntem gata, întotdeauna când Clientul are nevoie de noi.

În cazul serviciilor de selecţie, sortare, verificare a calităţii, ajutor în cadrul procesului de producţie şi a depozitării, angajaţii SGP Group vă stau la dispoziţie 24h/zi, 7 zile pe săptămână. Când Clientul va trimite declaraţia corectă a problemei, controlorii SGP vor ajunge cât mai repede la locul indicat. Suntem în stare să modificăm timpul de reacţie în conformitate cu necesităţile individuale ale Clientului, iar timpul nostru de reacţie obişnuit este de 60 de minute în cazul în care a veţi nevoie de o grupă până la 4 persoane.

 

Pregătirea


Acţiunile întreprinse de către angajaţii companiei SGP sunt reglementate prin proceduri concrete, o dovadă a acestui fapt poate fi obţinerea în luna noiembrie 2008 a Certificatului Sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu norma ISO 9001:2008. Fiecare dintre controlorii delegaţi pentru executarea serviciilor noastre are instructajul de bază pentru a asigura standardele optime de deservire.


Controlul şi Coordonarea


Din momentul începerii colaborării, Clientului i se alocă o persoană individuală, numită Coordonator, care va fi disponibilă 24 de ore din 24 pe toată perioada de valabilitate a contractului.

În momentul trimiterii comenzii, Coordonatorul va asigura numărul adecvat de persoane cu calificaţiile necesare şi va supraveghea modul de lucru al acestora. De asemenea, va fi responsabil pentru crearea şi transmiterea rapoartelor referitoare la controalele efectuate şi pentru contactele regulare cu Clientul sau furnizorul.


Rapoartele şi documentaţia

În timpul efectuării serviciului şi după terminarea acestuia, Coordonatorul raportează asupra rezultatelor obţinute, sub formă de documente text, foi de calcul sau prin intermediul aplicaţiilor electronice. Aici pot fi obţinute informaţii despre perioada de selectare, tipul de erori sau numărul de lipsuri pentru fiecare parte componentă.


Raporturile standard realizate pentru clienţii noştri cuprind următoarele informaţii:

  •  numărul de ore lucrate şi de elemente verificate,
  •  segmentarea lipsurilor împreună cu specificarea tipului de detalii,
  •  procentul de necorespondenţă a fiecărui detaliu, de exemplu sub forma analizei Pareto ş.a.m.d.

 
Tipurile de rapoarte:

  • raportul zilnic,
  • raportul final,
  • instrucţiuni de lucru,
  • planurile de verificare şi control.


La cererea explicită a clientului, putem furniza rapoarte detaliate, în conformitate cu cerinţele specifice. Documentaţia poate fi transmisă în formă electronică şi/sau pe hârtie (de asemenea, vă putem transmite documentaţia şi în alte limbi).

Responsabilitatea
Responsabilitatea socială

SGP Group este o companie cu responsabilitate socială şi are grijă de oamenii cu care colaborează.

Contact
SGP – Sorting Group SRL
Roman Ciorogariu 53
410009 Oradea
Tel.: +40 726 210 001
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.