{literal} {/literal}
Menu

SGP Group als een maatschappelijk verantwoorde onderneming zorgt voor de behoeften van de gemeenschap waarin zij functioneert. Wij zijn een deel daarvan en willen ons succes ermee delen.

 

SGP Group een maatschappelijk verantwoorde onderneming

 

SGP Group als een maatschappelijk verantwoorde onderneming zorgt voor de behoeften van de gemeenschap waarin zij functioneert. Wij zijn een deel daarvan i willen ons succes ermee delen. Zo ondersteunen wij veel branches, liefdadigheidscampagnes en sociale initiatieven.

 

Vanaf 2014 nemen wij deel in liefdadigheidsactie ''Szlachetna Paczka'' [''the Noble Box Project''] om gezinnen te helpen hun dromen waar te maken en prachtige kerstdagen door te brengen. Een ander initiatief is een ondersteuning van de Maxima Dzieciom [Maxima Children Foundation], die als missie heeft onderwijs te ondersteunen en kinderen te helpen in moeilijke materiële omstandigheden. Gedurende twee jaar hebben wij ook het Weeshuis en het Interventie Centrum voor Preadoptie in Częstochowa geholpen.

 

Omdat wij een sportieve levensstijl wilden promoten, besloten wij om in grote mate deel te nemen aan het sportleven. In april 2013 werd SGP – Sorting Group Poland sp. z.o.o titulair sponsor van het WŁÓKNIARZ Częstochowa stadion.

Terwijl wij tot 2009 sponsor van CKM Włókniarz Częstochowa club zijn.

 

Wij geloven dat investering in sport zinvol is, en daarom zijn wij sinds 2016 ook betrokken bij het helpen 

van voetbalclubs- RKS Raków Częstochowa en KS SKRA Częstochowa.

Maatschappelijk verantwoordelijkheid van onderneming is vastgelegd in onze activiteiten en is een belangrijk onderdeel van de ontwikkelingsstrategie van ons bedrijf.

Contact
SGP
SGP GROUP © 2015 Auteursrechten voorbehouden. Project i realisatie bedrijf Trustnet.