{literal} {/literal}
Menu

SGP Group preko 9 godina podržava preduzeća u zadacima za obezbeđenje najkvalitetnijih proizvoda koje izrađuju. Specijalizovani smo u pružanju usluga selekcije, sortiranja, remonta  elemenata i komponenta kao i finalnih proizvoda.

Usluge koje nudi SGP Group bitno utiču na poboljšanje kvaliteta ponuđenih proizvoda i omogućavaju eliminisanje nepredviđenih troškova vezanih za npr. reklamaciju od strane krajnjih primalaca.

Servis se sastoji od ispravljanja greške u proizvodu uz pomoć neophodnog alata na taj način,da se obezbedi upotrebljivo svojstvo dela.

Već nekoliko godina ovlašćeni smo od FIAT-a za izvršavanje kontrole u okviru CSL II u Poljskoj a i u drugim zemljama Istočne Evrope.

Rezidentom se smatra osoba koja je u okviru saradnje sa SGP Group upućena od strane kupca, a u cilju obezbešenja njegovih interesa i ugleda na terenu preduzeća primaoca.

U stanju smo obezbediti profesionalne radnike na proizvodnoj liniji naših kljenata a u cilju svođenja rizika na minimum, vezanog za periodično kolebanje proizvodnje, kako u slučajevima smanjenja narudžbina tako i u slučajevima njihovog naglog porasta.

Usluga koja je povezana sa pakovanjem detalja ili finalnih proizvoda pre isporuke klijentu može obuhvatati npr. stavljanje proizvoda u zaštitnu ambalažu, ponovno pakovanje iz proizvodnih pakovanja u transportne kontejnere, kompletiranje sklopova za isporuku, zajedno sa etiketiranjem i deklarisanjem u informacionom  sistemu klijenta.

Program obuka - savetovanje SGP – Training & Consulting predstavlja posebnu organizacionu jedinicu firme SGP Group.

Odgovornost
Društvena odgovornost biznisa

SGP Group, kao društveno odgovorna firma, sa zabrinutošću se interesuje za probleme zajednice u kojoj posluje.

Kontakt
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.