{literal} {/literal}
Menu

Het proces van realisatie

 

Omdat wij U tijd respecteren, nemen wij alle stadia van de bestelling over. Dankzij de efficiënte handeling van SGP bespaard U tijd en vermijd U risico van reclamatie. De onderstaande diagram toont de loop van de toevertrouwde opdracht. Het idee is om de Klant te ontlasten van kwaliteitsproblemen.

 

 

Verschijning van een kwaliteitsprobleem

 

Acceptatie van de opdracht voor implementatie

 

contact met de leverancier

 

De verantwoordelijke persoon van SGP neemt direct contact op met de leverancier van de klant, ongeacht waar de leverancier zich bevindt, specificeert alle details van het item dat geïnspecteerd moet worden .

 

aanvaarding van een opdracht met het ter beschikking stellen van middelen

De persoon die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de opdracht, in overstemming met de regeling en specificiteit, neemt het over en initieert activiteiten die verband houden met uitvoering van de opdracht (selectie, sortering, inspectie of reparatie), benoemd controleurs, organiseert de nodige hulpmiddelen enz.

 

 

 

 

Uitvoering van de opdracht

Controleurs benoemen, organisatie van noodzakelijke werktuig voor het uitvoeren van de opdracht, personeel vertrouwd maken met instructies voor: selectie, sortering, inspectie of reparatie. Coördinatie van het teamwerk en toezicht houden op de uitvoering van de opdracht.

 

Rapportering en monitoring

 

Nadat de opdracht is voltooid rapporteert de  coördinator de realisatie van de opdracht, in een vorm dat gedefinieerd is samen met de Klant, en stuurt hij de Klant en de leverancier een rapport daarover.

 

Finalisatie van de opdracht – oplossing van het probleem

 

Levering van onderdelen aan de klant

na selectie, sortering, inspectie of reparatie. Vereffeningen met de leverancier voor de realisatie van de opdracht.

 

De beëindiging van service en feedback

 

SGP verifieert met de Klant de kwaliteit van realisatie van de opdracht, om het proces continu te verbeteren.

Contact
SGP
SGP GROUP © 2015 Auteursrechten voorbehouden. Project i realisatie bedrijf Trustnet.