{literal} {/literal}
Menu

Responsabilitate socială SGP Group

SGP Group, companie implicată în acțiuni de responsabilitate socială, se apropie de nevoile comunității în care funcționează. Ne simțim parte a acesteia și dorim să împărtășim cu ea succesul nostru. Implicit, sprijinim numeroase unități, acțiuni caritabile și inițiative sociale.

Începând cu anul 2014, participăm la acțiunea „Pachețel nobil”, ajutând familii să își împlinească visurile și să petreacă sărbători minunate. O altă inițiativă este sprijinirea Fundației Maxima Copiilor, a cărei misiune este sprijinirea educației și ajutorarea copiilor aflați într-o situație materială dificilă. De doi ani ajutăm și Casa de copii și Centrul de intervenții pre-adopție din Częstochowa.

Din dorința de a răspândi un mod de viață sportiv, ne-am decis să ne implicăm într-o măsură semnificativă în viața sportivă. În luna aprilie 2013, SGP – Sorting Group Poland Sp. z o.o. a devenit partenerul principal al stadionului WŁÓKNIARZ Częstochowa, iar până în anul 2009 suntem sponsor al clubului CKM Włókniarz Częstochowa.

Avem convingerea că investiția în sport are sens, de aceea, începând cu anul 2016 ne-am implicat și în sprijinirea cluburilor de fotbal - RKS Raków Częstochowa și KS SKRA Częstochowa.
Responsabilitatea socială a businessului este înscrisă în activitatea noastră și reprezintă un element important al strategiei de dezvoltare a firmei noastre.

Responsabilitatea
Responsabilitatea socială

SGP Group este o companie cu responsabilitate socială şi are grijă de oamenii cu care colaborează.

Contact
SGP – Sorting Group SRL
Roman Ciorogariu 53
410009 Oradea
Tel.: +40 726 210 001
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.