{literal} {/literal}
Menu

Sinds enkele jaren worden wij geaccrediteerd door FIAT om controle uit te oefenen op CSL II kader in Polen en in andere landen van Oost-Europa.

Onze resident is verplicht voortdurend contact te onderhouden met ingenieurs van de goederenontvanger evenals met onze Klant.   De resident kan men simpelweg omschrijven als persoon, die in samenwerking met SGP – Sorting Group Poland Sp. z o.o  namens de Klant wordt gedelegeerd om hun zaken en reputatie op het bedrijfsterrein van de goederenontvanger te beveiligen.   Onze resident...

Volgens het idee van uitgebreide services bieden wij onze Klanten ook ondersteuning bij implementatie van alle taken met betrekking tot magazijnbeheer en interne logistiek.

De selectie is normale wijze gebaseerd op de afscheiding en de beveiliging van de gebrekkige partij van goederen zodat de defecten niet op de productielijn worden ingevoerd of afgeleverd bij de Klant.   (lees meer)

Wij zijn in staat om gekwalificeerde werknemers naar de productielijn van onze klant te sturen om het risico te minimaliseren dat gepaard gaat met tijdelijke

productiefluctuaties.

Naarmate de reparatie is voltrokken garanderen wij dat de productielijn, die van de klant of zijn goederenontvanger, enkel onderdelen bereiken die voldoen aan een gedetailleerde kwaliteitsspecificatie-eisen. (lees meer)

Naarmate de reparatie is voltrokken bereiken de finale klant enkel producten die voldoen aan een gedetailleerde kwaliteitsspecificatie-eisen.

De service berust op het corrigeren van defecten in het product met behulp van onmisbare middelen zodat functionele eigenschappen van dergelijke onderdelen worden hersteld.

SGP – Training & Consulting biedt scholingen aan, die toegewijdzijn aan veel huidige vraagstukken - georganiseerd in open en gesloten vorm.

Contact
SGP
SGP GROUP © 2015 Auteursrechten voorbehouden. Project i realisatie bedrijf Trustnet.