{literal} {/literal}
Menu

De aproape un deceniu SGP GROUP este un ajutor pentru companiile care au nevoie de asigurarea calităţii optime a produselor fabricate de către acestea. Ne specializăm în prestarea serviciilor de selecţie, sortare, reparare a detaliilor, subcomponentelor şi a produselor finite.

Serviciile oferite de către compania SGP Group duc la o îmbunătăţire radicală a calităţii produselor oferite şi permit eliminarea costurilor neprevăzute, de exemplu, ca urmare a reclamaţiilor din partea utilizatorilor finali.

Serviciul constă în repararea defectele observate pe produs folosind toate echipamentele indispensabile pentru a readuce piesa la valoarea de utilizare.

De mai bine de câţiva ani suntem acreditaţi din partea companiei FIAT să executăm verificările de tip CLS II în Polonia şi mai multe ţări din Europa de Est.

Urmând ideea de deservire completă a Clienţilor noştri, vă propunem serviciile de consultanţă în realizarea oricărui tip de operaţiuni legate de managementul depozitelor sau de efectuarea operaţiunilor logistice în cadrul întreprinderii.

Serviciul este legat de confecţionarea detaliilor sau a produselor finale înainte de expedierea acestora către Client.

Platforma de şcolire şi consultanţă SGP – Training & Consulting este o unitate specială organizată în cadrul SGP Group.

Suntem în stare să găsim angajaţi calificaţi pentru liniile de producţie ale Clienţilor noştri, pentru a micşora riscul legat de variaţiile periodice ale producţiei, atât în cazul scăderii comenzilor cât şi a creşteri radicale a acestora.

Rezidentul poate fi definit cel mai simplu ca o persoană care, în colaborare cu SGP Group este delegată în numele Clientului pentru asigurarea intereselor şi reputaţiei acestuia în cadrul întreprinderii beneficiarului.

Responsabilitatea
Responsabilitatea socială

SGP Group este o companie cu responsabilitate socială şi are grijă de oamenii cu care colaborează.

Contact
SGP – Sorting Group SRL
Roman Ciorogariu 53
410009 Oradea
Tel.: +40 726 210 001
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.