{literal} {/literal}
Menu

Skupina SGP Group že več kot 9 let podpira podjetja glede zagotavljanja najvišje kakovost izdelkov, ki jih ta proizvajajo. Specializirani smo za zagotavljanje storitev selekcije, sortiranja, popravila delov, sestavnih delov in končnih izdelkov.

Storitve, ki jih ponuja Skupina SGP Group imajo pomemben vpliv na izboljšanje kakovosti izdelkov in pomagajo ukiniti nepredvidene stroške, povezane npr. s pritožbami končnih uporabnikov.

Storitev temelji na popravilu napake na izdelku z uporabo potrebnih orodji z namenom obnoviti uporabne lastnosti delov.

Že več let smo pooblaščeni od FIAT-a za izvajanje nadzora na področju CSL II na Poljskem in v drugih vzhodnoevropskih državah.

Rezident je oseba, ki je v sodelovanju s Skupino SGP delegirana v imenu stranke za zaščito njenih interesov in ugleda na lokaciji prejemnika.

Smo sposobni zagotoviti kvalificirane delavce za proizvodne linije naših strank, da čim bolj zmanjšajo tveganje, povezano z občasnimi nihanji v proizvodnji, tako v primeru padca naročil kot njihove hitre rasti.

Storitev povezana s pakiranjem delov ali končnih proizvodov pred odpremo kupcu.

Izobraževalno - svetovalna platforma SGP - Training & Consulting je samostojna organizacijska enota družbe SGP Group.   Nudimo celovite storitve na področju:   obveznega usposabljanja, specializiranega usposabljanja, kakovostnega usposabljanja mehkega usposabljanja, uvajanja revizij osebja, posvetovanja in tematskih srečanj, dogodkov. Vabimo vas, da se seznanite z našo celotno ponudbo na: szkolenia-sgp.pl
Odgovornost
Družbena poslovna odgovornost

SGP Group, kot družbeno odgovorno podjetje, skrbi tudi za potrebe skupnosti, v kateri deluje.

Kontakt
SGP – Sorting Group d.o.o.
Kocevarjeva 2
8000 Novo Mesto
Tel.: +48 570 670 155
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.