{literal} {/literal}
Menu

Az SGP Group 9 éve támogatja a vállalkozásokat abban, hogy az általuk előállított termékek a legjobb minőségűek legyenek. Alkatrészek és komponensek, valamint késztermékek válogatására, rendezésére, javítására specializálódtunk.

Az SGP Group által ajánlott szolgáltatások jelentős mértékben befolyásolják a termékek minőségének javulását, és kizárhatóvá teszik az előre nem látható költségeket, pl.: a végfelhasználói reklamációk miatt felmerülőket.

A szolgáltatás a termék hibájának kijavítását jelenti a szükséges eszközök használatával, úgy, hogy helyre állításra kerül az alkatrész használhatósága.

A szolgáltatás a termék hibájának kijavítását jelenti a szükséges eszközök használatával, úgy, hogy helyre állításra kerül az alkatrész használhatósága.

A rezidens a legegyszerűbben mondva egy olyan személy, akit az SGP Group -pal történő együttműködés keretében az ügyfél nevében, az érdekeinek és a reputációjának biztosítására a vevő üzemébe delegálunk.

Képesek vagyunk szakképzett dolgozókat szállítani az ügyfeleink gyártósoraira, hogy minimalizálni lehessen a termelés időnkénti ingadozásával járó kockázatot, úgy a megrendelés állomány csökkenése, mint a hirtelen emelkedése esetén.

A komplex szolgáltatás keretében az ügyfeleinknek támogatást nyújtunk a raktárgazdálkodással kapcsolatos összes feladat megoldásában, vagy az üzemen belüli logisztikában.

A szolgáltatás alkatrészek vagy végtermékek konfekcionálásával kapcsolatos az ügyfélnek történő feladás előtt.

A képzési – tanácsadói platform, az SGP – Traning & Consulting az SGP Group cég egy elkülönített szervezeti egysége.

Kapcsolat
SGP – Sorting Group Hungary Kft.
Postakert út. 8
4025 Debrecen
Tel.: +48 570 670 155
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.