{literal} {/literal}
Menu

Reakcióidő -

Mindig rendelkezésre állunk, amikor az ügyfélnek szüksége van ránk.

 

Válogatás, szortírozás, minőségellenőrzés, termelési és raktározási támogatás esetén az SGP Group dolgozói a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre állnak. Az ügyfél megfelelő bejelentésétől számítva, az SGP ellenőrei haladéktalanul a kijelölt helyre mennek. Képesek vagyunk a reakcióidőt az ügyfél egyéni igényeihez igazítani, az reakcióidőnk általában 60 perc ha max. 4 fős csoportra van szükség.


Előkészítés

 

Az SGP Group dolgozóinak tevékenységét szigorú eljárások szabályozzák, amit 2008 novemberében az ISO 9001:2008 szabványnak megfelelő Minőségbiztosítási Rendszer bevezetésről szóló Tanúsítvány igazol. Az ellenőrök mindegyike, akiket a szolgáltatás teljesítésére kiküldünk, alapképzésen esik át, hogy a legszigorúbb standardok betartása megvalósítható legyen.


Ellenőrzés és koordinálás

 

Az együttműködés megkezdésének pillanatától kezdve minden ügyfélhez kiosztunk egy kapcsolattartót, úgynevezett Koordinátort, aki a szerződés tartama alatt a nap 24 órájában folyamatosan rendelkezésre áll.

Amikor megérkezik a megbízás, a Koordinátor biztosítja a megfelelő létszámú, kiképzett dolgozót, és felügyeli a munkájukat. Felel az ellenőrzési jegyzőkönyvek elkészítéséért és átadásáért, valamint a folyamatos kapcsolattartásért az ügyféllel vagy a beszállítóval.

 

Jelentések és dokumentáció

 

A szolgáltatások teljesítése során, valamint annak befejezése után a koordinátor szöveges dokumentumok, kalkulációs munkalapok vagy internetes alkalmazások segítségével jelentést készít a munka lefolyásáról. Ott információhoz lehet jutni többek között a válogatás idejéről, a hibák természetéről, vagy az egyes komponensek mennyiségi hiányairól.
Az ügyfeleink számára készített jelentések tájékoztatást adnak:


  • a ledolgozott munkaórákról és az ellenőrzött darabszámokról,
  • a hiányok eloszlásáról, az alkatrészek fajtáinak meghatározásával,
  • az egyes alkatrészek eltéréseinek százalékos megoszlásáról, pl. Pareto elemzés stb. formájában.

 

A jelentések fajtái:

 

  • napi jelentés,
  • zárójelentés,
  • munkautasítások,
  • ellenőrzések és vizsgálatok terve.

 


Az ügyfél kívánságára részletes utasítások alapján is készítünk dokumentációkat. A dokumentációt átadhatjuk elektronikus és/vagy papír formában is (idegen nyelven is).

Kapcsolat
SGP – Sorting Group Hungary Kft.
Postakert út. 8
4025 Debrecen
Tel.: +48 570 670 155
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.