{literal} {/literal}
Menu

Az SGP Group - társadalmilag felelős vállalat

Az SGP Group - társadalmilag felelős vállalatként odafigyel a környező közösség szükségleteire. A közösség részének érezzük magunkat és szeretnénk sikerünket megosztani. Ily módon számos intézményt, karitatív akciót és társadalmi kezdeményezést támogatunk.

2014 óta veszünk részt a „Nemes Csomag“ akcióban, segítve a családok álmainak valóra váltását és azok csodás karácsonyi ünnepét. A következő kezdeményezés a Maxima Gyermekeknek Alapítvány támogatása és a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek megsegítése. Immár évek óta segítjük a Czestochowa-i Gyermekotthont és a Intervenciós Adoptálás Előtti Központot.

Szeretnénk támogatni a sportos életstílust, ezért úgy határoztunk, nagy mértékben részt veszünk a sport életben. Az SGP – Sorting Group Poland Sp. z o.o. cég 2013 áprilisában tituláris támogatójává vált a WŁÓKNIARZ Częstochowa stadionjának, viszont 2009 óta a CKM Włókniarz Częstochowa sportklub támogatója is vagyunk.

Hisszük, hogy van értelme a sportba fektetni, ezért 2016 óta futball klubokat is támogatunk - az RKS Raków Częstochowa és a KS SKRA Częstochowa klubokat.
A társadalmilag felelős üzletvitel tevékenységünkben megtalálható és cégünk stratégiai fejlődésének fontos részét képezi.

Kapcsolat
SGP – Sorting Group Hungary Kft.
Postakert út. 8
4025 Debrecen
Tel.: +48 570 670 155
SGP
SGP GROUP © 2015 Prawa autorskie zastrzeżone. Projekt i wykonanie firma Trustnet.